loader

Masko Mobilyacılar Sitesi 15-B Blok No: 23-25 Başakşehir / İstanbul / TÜRKİYE

YEMEK ODASI SEÇİMİNDE PÜF NOKTALAR

YEMEK ODASI SEÇİMİNDE PÜF NOKTALAR  | Celal Duman Mobilya - MASKO

Celal duman Furniture, dilediğiniz boyut ve özelliklerde özel yemek odası üretimi yapmaktadır. İletişime geçebilirsiniz.

Yemek odası ev dekorasyonlarında son zamanlarda çok daha önem arz ediyor. Eski zamanlarda sadece mutfak içinde konumlandırılan yemek odası takımları, şimdilerde ayrı bir oda olarak dekore ediliyor veya salon dekorasyonlarına katılıyor. Bu nedenle de seçimi yapılırken, birçok noktada dikkat edilmesi gerekiyor. Gelin birlikte yemek odası seçimini yaparken dikkat etmemiz gereken püf noktalar neler birlikte inceleyelim.

İlk önce nereye koyacağınıza karar vermeniz gerekiyor!

Yemek odası alırken en çok dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de yemek odasını nereye koyacağınızdır. Eğer yemek odanız için ayrı bir alanınız bulunmuyor ve salon dekorasyonunuzun içine katmak istiyorsanız, seçeceğiniz yemek odası takımının ölçülerini bu alan göre düzenletmeniz gerekmektedir. 

Bu nedenle de, bu tip bir dekorasyon yapmak isteyenlerin özel mobilya seçimi yapması ve standart mobilya modellerinden kaçmasında fayda var. Celal Duman Luxury Furniture, kişiye özel yemek odası tasarımı gerçekleştirmektedir.

Diğer Alanlarını İle Uyumlu Olması Bütünlüğü Sağlar

Alınacak yemek odası takımının, ev sahibinin tarzını yansıtması gerektiği gibi, diğer mobilyalarında tarzını yansıtması gerekiyor. Çünkü ortak bir tarz yansıtılmadığı zaman ortaya çok karışık bir dekorasyon örneği çıkacak ve bu dekorasyon modeli de göz zevkinizi yoracaktır.

Bu nedenle de, eğer luxury bir ev dekorasyonuna sahipseniz, seçeceğiniz yemek odası mobilyaları ve bu mobilyaları tamamlayan aksesuarlar da luxury olmalı.

Bütçenizin Dışına Çıkmayın!

Her mobilya modelinde olduğu gibi bu alanı da dekore ederken elbette ki ilk bakacağınız şeyin bütçe ve mobilya fiyatı olması oldukça doğal. Ama ucuz yemek odası takımı diyerek kısa süreli kullanabileceğiniz bir modelden kaçınmanız gerekiyor.

Celal Duman, uygun fiyatlı yemek odası takımları ile hem uzun süreli kullanım sağlamakta hem de bütçenizi çok fazla zorlamamaktadır.