loader

Masko Mobilyacılar Sitesi 15-B Blok No: 23-25 Başakşehir / İstanbul / TÜRKİYE

Otel Mobilyaları Seçimi ve Projelendirilmesi

Otel Mobilyaları Seçimi ve Projelendirilmesi | Celal Duman Mobilya - MASKO

Alanında uzman iç mimarlar tarafından tasarlanan "OTEL PROJELERİ"miz sizlerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmaktadır.

Oteller için en önemli olan ve onların kimliğini yansıtan şey, mobilyaları oluyor. Klasik, luxury veya modern olarak detaylandıran ve otelin genel konseptini yansıtan mobilya modelleri gelen müşterilerin de zevk ve ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor. 

Dibek Hotel Tasarımı

Celal duman Luxury Furniture, vermiş olduğu iç mimarlık desteği ve projelendirme kolu ile otel dekorasyonlarının öncüsüdür. 

Oteller genellikle tatil, iş seyahatleri ya da organizasyonlar için tercih edilen mekanların başında gelir. Biraz uzaklaşmak ve keyif geçirmek isteyenler otellerde konaklarlar. Bu nedenle de otel tercihinde bulunan insanların ilk aradıkları şey konfordur. Müşterilere huzurlu ve şık alanlar sunarsak olumlu geri dönüşler alır ve otelinize bir daha gelmelerine olanak sağlayabilirsiniz. 

Aras Hotel Tasarımı

Celal Duman Furniture tasarlamış olduğu otel projeleri ile uzun yıllardır bu sektördeki en önemli dekorasyonları gerçekleştirmiştir. Özel olarak yapılan otel projelerimiz, sizlerin istek ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde, alanında en önemli ve başarılı iç mimarlar tarafından özel olarak projelendirilmektedir.